• Loading
  •      

HH Producties

HH Producties behartigt de belangen van (inter) nationale theatergroepen op het gebied van theater, straattheater en circus, én programmeert en adviseert festivals.
We reizen langs festivals in Europa om bijzondere producties te bekijken, mooie speelplekken te vinden, op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen en van gedachten te wisselen met onze collega’s.

De wortels van HH Producties liggen in het organiseren van bijzondere kunstzinnige projecten, van een multidisciplinair festival tot theater op locatie.
Deze wortels, gecombineerd met een passie voor bijzondere voorstellingen op ongewone locaties, maakt dat wij niets mooier vinden om van niets iets te maken. Verrassing, verwondering en verbazing zijn de kaders waarbinnen wij opereren.
Niets geeft meer voldoening dan van een doodgewone straat, lelijk plein of een park een podium te creëren waar de meest bijzondere performances plaatsvinden.
We worden meer dan blij als onze producties het publiek beroert en verwondert.

De producties waar we mee samen werken begeleiden we op het gebied van marketing, administratie en financiële afhandeling.
De meeste producties spelen zowel indoor, in het theater, of een andere type locatie met een dak, als outdoor, op een marktplein, in de straat, in het bos of waar je ook een productie zou willen programmeren.

De vaste kern van HH Producties bestaat uit Huub Heye en Tanja Ruiter. Indien nodig wordt het team uitgebreid met freelancers.

Huub Heye

Huub Heye

… studeerde conservatorium en belandde daarna in het onderwijs.
… startte HH Producties in 1998, en initieerde daarbinnen verschillende groot- en kleinschalige kunstprojecten. In 2006 maakte HH Producties een transitie van projectbureau naar impresariaat en kwam Tanja aan boord. Samen ontwikkelden ze HH Producties tot het bureau in haar huidige vorm.
… bewaakt de grote lijnen, en is verantwoordelijke voor de artistieke lijn van het bureau.
… houdt zich binnen HH Producties bezig met marketing, promotie en management.
… schuwt het avontuur niet, en is altijd op zoek naar een nieuw project of goed idee.

Motto: It don’t mean a thing if it ain’t got that swing!

Tanja Ruiter

Tanja Ruiter

… studeerde media & entertainmentmanagement om meer te weten te komen over het organiseren van festivals en evenementen, maar kwam er al snel achter, dat je met je poten in de modder moet staan, om de wereld van het festival te leren begrijpen. Verdiepte zich daarom in artist management, auteursrecht, marketing en financiën.
… begon in 2006 bij HH Producties en vormde samen met Huub de transitie van projectbureau naar theaterbureau in haar huidige vorm.
… is binnen HH Producties verantwoordelijk voor de tourneeplanning en financiële zaken van het bureau.

Motto: niets is onmogelijk.

Close